Matei Nicolae – candidat la functia de Primar si Ninel Peia pentru Presedinte Consiliul Judetean Constanta – INTERVIU Ziua de Constanta

 

“Voi face alianță cu oricine, dacă îmi ajută orașul”
Întrebat fiind dacă ar lucra din nou cu Florin Chelaru (n.r. primar Năvodari), în cazul în care va câștiga alegerile, Matei spune că sunt șanse foarte puține, deoarece “deși l-am recuperat, după ce a fost dat afară de PNL și a executat sarcinile pe care i le-am dat cât a fost viceprimar, nu vreau să lucrez cu trădătorii. Sper să am viceprimar de la Partidul Neamul Românesc, dar dacă mă ajută PNL sau PSD, voi face alianță cu oricine pentru orașul meu, pentru că am nevoie de sprijin să dezvolt orașul”.

Matei: “Sunt supărat că mi-au stricat proiectele’’!

Sunt supărat că mi-au stricat proiectele. Faleza a fost lăsată de izbeliște, Aqualand-ul nu s-a mai realizat, cu toate că s-au plătit în clădire 100 de miliarde de lei. De asta sunt disperați, să-și acopere incompetența. Eu sper ca anul viitor să reușesc să-l fac funcțional, fie cu fonduri din buget, fie printr-un parteneriat public-privat.
Un alt proiect de care mă doare sufletul este drumul Năvodari-Lumina. A dispărut pista de biciclete, care era pe malul Canalului. Să le fie rușine, s-a pierdut și proiectul de iluminat arhitectural al orașului. Iar peste toate aceasta, cel mai mult mă deranjează minciuna și demagogia. Nu au fost în stare să vopsească parapeții actualului pod, dar spun că vor să facă altul nou. E de râs. La Năvodari s-a construit datorită mie. Eu am adus gazele acolo și infrastructura”, a declarat Nicolae Matei.